Leo´s Lekland

FILMSKAPARNA | 110 deltagare | Maj 2018 | Aronsborg konferenshotell, Bålsta

“ Tack så mycket, er aktivitet var mycket omtyckt!“
– Örjan Johnsson, Leo´s Lekland

Leo´s Lekland har på kort tid vuxit till en stor koncern och etablerat anläggningar i både Sverige, Norge, Finland och Danmark.
Vi fick uppdraget att skapa en aktivitet som satte fokus på vart Leo´s skulle befinna sig om 10 år från idag, och vilken aktivitet passar väl bättre då än Filmskaparna?
Strax över 100 personer delades in i 10 filmteam som under 3 timmars tid fick spåna ideér och fundera över företagets gemensamma mål och vart de var på väg i sin stora expansionsresa. Filmerna visades sedan upp under kvällens gala, Leo Awards. Resultatet… Succé!

Filmskaparna i sig är en otroligt givande teamaktivitet som passar utmärkt som konferensaktivitet eller ett kryddande inslag innan sommarfesten. Vi har under åren haft nöjet att skapa denna aktivitet för företagsgrupper på alltifrån 10 upp emot 500 deltagare. Aktiviteten får er som kollegor att samarbeta tillsammans under väldigt kreativa former, samtidigt som ni har en väldigt rolig stund ihop. Detta är en perfekt teambuildande aktivitet för produktlanseringar eller allmänt belysa företagets värderingar på ett väldigt roligt sätt i gruppen.

Letar ni fortfarande efter en aktivitet för er sommarfest? Gå in och läs mer eller skicka en förfrågan om Filmskaparna HÄR!