Information med anledning av Corona

Vi står redo idag, imorgon &
när vardagen återgår till det normala

Den här sidan uppdateras löpande – Senast uppdaterad: 2020-11-11

Våren var urtist. Punkt. Men under en lugnare sensommar och höst har en hel del företag tagit vara på den efterlängtade möjligheten att återigen ses och göra något skoj tillsammans. Naturligtvis under förnuftiga former, där vi anpassat alla våra aktiviteter så att de ska kunna genomföras på ett smittsäkert sätt.

Nu är den andra vågen här och det är återigen viktigt att alla drar sitt strå till stacken. Just nu är inte bästa läget att samla människor som jobbar på distans och inte träffas till vardags. Men ses ni dagligen på jobbet och vill göra något roligt så finns alla förutsättningar att genomföra rätt aktivitet utan ökad smittorisk. T.ex. på er arbetsplats eller utomhus. För er som jobbar hemifrån håller vi tummar och korsar övriga fingrar för att trenden återigen ska vända – och öppna för att fira ut ett omtumlande 2020 eller fira in ett svängigare 2021.

Därför vill vi passa på att påminna om den flexibilitet och några av de fördelar våra aktiviteter och event erbjuder i dessa tider. Vi följer noggrant de rekommendationer och beslut som regeringen och berörda myndigheter tar. Utifrån dessa håller vi fortsatt verksamheten öppen för alla våra kunder.

Planera för vintern & våren med generösa avbokningsvillkor

Osäkerheten är återigen på uppgång och det kan kännas svårt att planera framåt. Ingen vet hur länge detta kommer att pågå och vilken inverkan det kommer ha på våra liv och vårt samhälle. Det enda vi vet är att spridningen kommer att avta och återigen öppna för möten med människor, kollegor och vänner. Och behovet av just detta – att mötas och ha roligt tillsammans – kanske då är starkare än någonsin.

Då kan det kännas tryggt att veta att ni inte behöver vara oroliga för att boka en aktivitet till den kick-off, konferens eller sommarfest ni hoppas kunna genomföra under våren eller till hösten. De villkor vi erbjuder är betydligt generösare än branschorganisationen Visitas rekommendationer.

Ända fram till 7 DAGAR innan bokat datum kan ni helt kostnadsfritt flytta / avboka er aktivitet. *

Så tveka inte att höra av er till oss – om ni vill få idéer, ställa frågor eller göra en flexibel bokning!
Just nu har vi dessutom lite extra gott om tid för att ta väl hand om er… 🙂

* Vissa undantag från dessa villkor kan förekomma – vid t.ex. anpassade arrangemang eller bokning av paket med festvåning/konferens, där samarbetspartner kan ha andra villkor. Detta meddelar vi i så fall tydligt innan bokning.

Portabla aktiviteter i era lokaler eller utomhus

Vi tar våra aktiviteter – och med dem roliga utmaningar, samarbete och skratt – till er, där ni är. Boka en aktivitet på ert kontor, i era lokaler, på gräsmattan utanför eller på anläggningen där ni har ert möte eller konferens. Oavsett behöver ni inte ge er ut bland folk och förflytta er till andra platser bara för att kunna göra något roligt tillsammans, det är extra bra i dessa tider.

Avskilda arrangemang, exklusiva för ert sällskap

Alla våra aktiviteter arrangeras exklusivt för ert sällskap. Ni har den fulla kontrollen över vilka som deltar på ert arrangemang och under aktiviteten. Bokar ni ett av våra middagspaket sitter ni i ett eget, avskilt rum på restaurangen – och väljer ni en av festvåningarna kan ni vara helt för er själva där. För att motverka spridning av Covid-19 är det viktigt att ni internt är tydliga med att att de som har misstänkta symptom stannar hemma (men det visste ni redan!). Detsamma gäller naturligtvis för all vår personal – där vi är ytterst noggranna med att ingen som har någon slags symptom på sjukdom eller varit ute på resa går till jobbet.

Tips för smittsäkrare teambuilding

  • Många av våra aktiviteter går ut på att ni tävlar i lag. Många väljer att dela in lagen så att personer som vanligtvis inte jobbar så nära varandra får jobba tillsammans. Nu kan det vara klokt att tänka tvärtom – dela in de som är i närheten av varandra på jobbet eller ses på andra sätt i samma lag.
  • Vi erbjuder flera aktiviteter som genomförs utomhus. De är förstås allra mest populära under sommarhalvåret, men vi arrangerar t.ex. våra Stadsuppdrag året om. Visst, piskande regn & klafsigt slask är inte superfestligt – men även om det ibland kan kännas så, är inte vädret under större delen av vinterhalvåret så illa. Rätt klädd gör en sväng ut i den friska, kyligare luften oss bara gott. Alla årstider har sin charm!

Tack för att du läst & hoppas vi hörs, med varmaste hälsningar från oss på Activity!