Information med anledning av Corona

Roliga aktiviteter & teambuilding i pandemi-tider

Senast uppdaterad: 6:e september 2021

Pandemin har ställt mycket av det vi tagit för givet på ända. Vi har alla fått tänka om, tänka nytt och vara beredda på ändrade förutsättningar. Men med breda vaccinationer och en avtagande smittspridning börjar de efterlängtade möjligheterna att återigen ses och göra något skoj tillsammans äntligen öppnas upp igen. Vi har med glädje fått se och vara med när många företag tagit tillfället i akt och tävlat, samarbetat och skrattat tillsammans efter semestern. Naturligtvis under förnuftiga former!

Vi har anpassat våra aktiviteter så att de kan genomföras på ett smittsäkert sätt. Vi vill även passa på att påminna om den flexibilitet och några av de fördelar våra aktiviteter och event erbjuder i dessa tider. Vi erbjuder många aktiviteter som genomförs utomhus. Någon som kan göras helt på distans. Våra inomhus-aktiviteter tar vi med till era egna lokaler eller annan plats där ni håller till – så ni behöver inte förflytta er. Och i de flesta aktiviteter tävlar ni indelade i mindre lag.

Planera för hösten & vintern med generösa avbokningsvillkor

Även om läget ser betydligt bättre ut nu än tidigare kan det fortfarande kännas lite osäkert att planera framåt. Samtidigt som vi tror och börjar märka av att behovet av att mötas och ha roligt tillsammans kanske är starkare nu än någonsin.

Då kan det kännas tryggt att veta att ni inte behöver vara oroliga för att boka en aktivitet till den kick-off, konferens eller festlighet ni hoppas kunna genomföra under hösten och vintern. De villkor vi erbjuder är betydligt generösare än branschorganisationen Visitas rekommendationer.

Ända fram till 7 dagar innan bokat datum kan ni kostnadsfritt flytta / avboka er aktivitet. *

Så tveka inte att höra av er till oss – om ni vill få idéer, ställa frågor eller göra en flexibel bokning!

* Vissa undantag från dessa villkor kan förekomma – vid t.ex. anpassade arrangemang eller bokning av paket, där våra samarbetspartner kan ha andra villkor. Detta meddelar vi i så fall tydligt innan bokning.

Portabla aktiviteter i era lokaler eller utomhus

Vi tar våra aktiviteter – och med dem roliga utmaningar, samarbete och skratt – till er, där ni är. Utomhus eller inomhus. Boka en aktivitet på ert kontor, i era lokaler, på gräsmattan utanför eller på anläggningen där ni har ert möte eller konferens. Oavsett behöver ni inte ge er ut bland folk och förflytta er till andra platser bara för att kunna göra något roligt tillsammans, det är extra bra i dessa tider.

Avskilda arrangemang, exklusiva för ert sällskap

Alla våra aktiviteter arrangeras exklusivt för ert sällskap. Ni har den fulla kontrollen över vilka som deltar på ert arrangemang och under aktiviteten. Bokar ni ett av våra middagspaket sitter ni i ett eget, avskilt rum på restaurangen – och väljer ni en av festvåningarna kan ni vara helt för er själva där. För att motverka spridning av Covid-19 är det viktigt att ni internt är tydliga med att att de som har misstänkta symptom stannar hemma (men det visste ni redan!). Detsamma gäller naturligtvis för all vår personal – där vi är ytterst noggranna med att ingen som har någon slags symptom på sjukdom eller varit ute på resa går till jobbet.

Tips för smittsäkrare teambuilding

  • Många av våra aktiviteter går ut på att ni tävlar i lag. Många väljer att dela in lagen så att personer som vanligtvis inte jobbar så nära varandra får jobba tillsammans. Nu kan det vara klokt att tänka tvärtom – dela in de som är i närheten av varandra på jobbet eller ses på andra sätt i samma lag.
  • Vi erbjuder flera aktiviteter som genomförs utomhus. T.ex. våra Stadsuppdrag och Poängjakten går bra att genomföra året om. Visst, alla väder är inte fullt lika festliga som strålande sol – men rätt klädd gör en sväng ut i den friska luften oss bara gott. Alla årstider har sin charm! Och det finns ofta möjlighet att ordna med ett alternativ som back-up.

Tack för att du läst & hoppas vi hörs, med varmaste hälsningar från oss på Activity!