Om activity

Om Activity - Aktiviteter för kick-off, konferens & teambuilding

Activity skapar och levererar aktiviteter utan mellanhänder. Det gör att vi alltid kan garantera ett professionellt evenemang till ett bra pris. Detta tillsammans med en extrem noggrannhet och ett stort engagemang gör att ni kan känna er trygga när ni bokar er nästa aktivitet hos oss.

När du väljer Activity som din aktivitetsleverantör så garanterar vi att din erfarenhet av oss blir:

ENKELT – Vi finns alltid tillgängliga under kontorstid via mejl, chatt och telefon. Våra priser visas direkt på hemsidan, vilket gör det enkelt för er som kund att snabbt bilda er en uppfattning om slutpriset. Våra aktiviteter är väl beprövade koncept som vi lätt anpassar efter era förutsättningar. Det innebär att ni kan lägga värdefull tid och energi på annat och tryggt lämna över ansvaret för aktiviteten till oss.

PRISVÄRT – Vi vågar påstå att vi erbjuder de mest prisvärda aktiviteterna i branschen. Eftersom vi själva tar fram alla aktivitetskoncept och levererar dem med vår egen personal, så kan vi hålla lägre priser. Det ger i sin tur fler kunder som gör att vi får ovärderliga erfarenheter och lär oss att bli ännu bättre på att skapa och utveckla våra aktiviteter. En positiv spiral, helt enkelt!

TRYGGT – Då vi inte jobbar med mellanhänder kan vi kvalitetssäkra alla produkter som vi levererar utefter vår höga standard. Skulle något oförutsett inträffa så kan du alltid nå din bokningskontakt eller eventledare via kontaktuppgifter som du får i samband med ert event.

KUL – Alla våra aktiviteter är framtagna för att ge er en riktigt rolig stund tillsammans och stärka er som team. Glöm den klassiska femkampen och bowlingbanan. Våra aktiviteter är nyskapande, djärva och framför allt – otroligt roliga!

Vi på kontoret!

Johannes Franzén

Johannes Franzén

Ekonomi, Marknad & Utveckling

Johannes har arbetat och drivit företag inom event & mötesbranschen sedan 2008. När han inte spånar fram nya koncept och klurar på nya spännande aktiviteter så har Johannes hand om Activitys ekonomi och fakturering. Har du frågor kring vår annonsering, vilka som vinner fotbolls-VM eller liknande så är det Johannes du ska ringa!

Stefan Vernersson

Stefan Vernersson

Bokning, Utveckling & Samarbeten

Stefan är Activitys glada norrlänning som brinner för att skapa roliga aktiviteter i ett strukturerat format. Han har jobbat med olika typer av event i många år. När Stefan inte projektleder något av våra större event, spånar fram nya aktiviteter eller utvecklar vår design och webb hittar man honom ofta på kundbesök hos någon samarbetspartner.

Lina Boström

Lina Boström

Material, Personal & Sociala medier

Det är mycket material som ska förberedas och dubbelcheckas innan våra aktivitetsledare lämnar kontoret. Detta är Lina ansvarig för. Hon ser även till att våra sociala medier ständigt uppdateras med vad som är på gång och annat som vi vill dela med oss av. När det närmar sig säsong så komponerar hon även ihop våra passande nyhetsbrev och blogginlägg.

Hampus Förberg

Hampus Förberg

Bokning, Utveckling & Konferens

Frågor om bokningar eller konferenser? Ring Hampus! Denna barberade stockholmare är vårt senaste tillskott i Activity-familjen. Utöver de sedvanliga arbetsuppgifterna på kontoret så reser Hampus land och rike runt för att hitta bra personal som kan leda våra aktiviteter! Sugen på att jobba som aktivitetsledare? Ring Hampus!

Eventledare

Björn

Björn

Göteborg
Charlotte

Charlotte

Stockholm
Christian

Christian

Stockholm
Corinne

Corinne

Malmö
Dan

Dan

Stockholm
David

David

Malmö
Denice

Denice

Göteborg
Elin

Elin

Stockholm
Emelie

Emelie

Stockholm
Emelie

Emelie

Göteborg
Gustaf

Gustaf

Stockholm
Ida

Ida

Stockholm
Jessica

Jessica

Stockholm
Johanna

Johanna

Malmö
Johanna

Johanna

Göteborg
Kim

Kim

Göteborg
Linnea

Linnea

Göteborg
Linus

Linus

Malmö
Nathalie

Nathalie

Stockholm
Oscar

Oscar

Stockholm
Rebecka

Rebecka

Malmö
Stephanie

Stephanie

Stockholm
Therese

Therese

Göteborg