Stadsuppdraget - Kluriga uppdrag och roliga aktiviteter på stan

STADSUPPDRAGET

Teambyggande uppdrag & utmaningar i stadsmiljö (eller inomhus)

Stadsuppdraget är varumärket som samlar alla våra app-baserade spel. Indelade i lag ställs ni här inför mängder av spännande, kluriga, stressande och roliga uppdrag. Samarbete, kreativitet, logik och strategi är bara några av de färdigheter ni behöver använda er av för att stå som det vinnande laget. Det gör att Stadsuppdraget verkligen engagerar alla typer av grupper – och alla i gruppen. Många skratt i den galna poängjakten Daredevil eller klurig problemlösning i spionuppdraget City Mission, det finns uppdrag för alla smaker och tillfällen! Samarbete som utvecklar, tävling som engagerar och skratt som förenar är grundpelarna i varje Stadsuppdrag.

Helhetsupplevelse

Alla Stadsuppdrag är gruppaktiviteter som arrangeras exklusivt för ert sällskap. Våra aktivitetsledare håller i hela aktiviteten, från den inledande introduktionen till den avslutande prisutdelningen. Som bokare kan du lugnt lämna över taktpinnen till oss och fullt ut fokusera på att delta i aktiviteten och umgås med dina kollegor. Ipads till varje lag, övrigt material och priser till vinnande lag ingår naturligtvis.

Teknik & Anpassning

Den Ipad-app ni använder har vi utvecklat helt från grunden – unikt anpassad just för Stadsuppdraget. Appen är väldigt lättanvänd för alla åldrar och oavsett om ni har Ipad-vana eller inte. Den bygger på ett omfattande gränssnitt med många olika funktioner vi kan skapa interaktiva uppdrag med. Vi har därmed en stor flexibilitet och goda möjligheter att utveckla nya spännande koncept samt även skräddarsy en aktivitet till just er grupp. Kontakta oss med era tankar och önskemål så hittar vi det perfekta uppdraget för er – eller sätter ihop en offert på ett unikt uppdrag till just ert företag.

Längre ned på den här sidan hittar du alla Stadsuppdrag vi erbjuder.

Stadsuppdraget - Gruppaktivitet för teambuilding och konferens som styrs vår flexibla iPad-app

FUNKTIONER & MÖJLIGHETER MED VÅR TEKNIK

 • GPS-POSITIONERING

 • HOT SPOTS

 • INTERAKTIV KARTA

 • CHATT

 • TIDSSTYRNING

 • FOTO & FILM

 • REALTIDS-FLÖDE

 • FLERSPRÅKSTÖD

 • ANPASSADE TEMAN

 • LÅSTA & DOLDA UPPDRAG

 • NEDLADDNING AV BILDER

 • FLERVALSALTERNATIV

City Mission

En viktig väska har stulits från Stadsarkivet. Det är nu ert uppdrag som hemliga agenter att hitta den innan spåren svalnar. En spännande kamp mot varandra och tiden!

deltagare-icon6 – 150+ personer
deltagare-icon2 timmar
deltagare-iconSthlm, Gbg, Malmö
Kreativitet
Tävling
Skratt
Samarbete

Poängjakten

Kluriga problem, utmanande uppgifter & galna extrauppdrag. Lägg upp en strategi och välj de uppdrag som passar just ert lag. Sen är det bara att börja samla poäng – kul får ni på köpet!

deltagare-icon6 – 250+ personer
deltagare-icon1,5 timme
deltagare-iconHela Sverige
Tävling
Snabbtänkthet
Skratt
Samarbete

Daredevil

Hur långt är dina kollegor villiga att gå för att vinna? Vi utlovar en hysteriskt rolig aktivitet där ni garanterat får se en del nya sidor av varandra. Här är det ni som sätter gränserna!

deltagare-icon6 – 250+ personer
deltagare-icon2 timmar
deltagare-iconSthlm, Gbg, Malmö, Uppsala, Hbg
Fysik
Utmaning
Skratt
Samarbete

Spökuppdraget

Det spökar i de vindlande gränderna i stadens gamla kvarter. Ett skelett har blivit stulet och spökena löper amok. Ert uppdrag är att hitta väskan och återföra lugnet i staden. Vågar ni?

deltagare-icon6 – 150+ personer
deltagare-icon2 timmar
deltagare-iconSthlm
Spänning
Klurighet
Skratt
Samarbete

Jet Set Go!

Sveriges roligaste stadskamp! Jet set go är en helfestlig och teambyggande aktivitet för den större gruppen. Ett Stadsuppdrag som garanterat sätter alla sinnen på prov… Hög tävlingsfaktor!

deltagare-icon30 – 250+ personer
deltagare-icon2,5 timme
deltagare-iconSthlm, Gbg, Malmö, Uppsala, Hbg
Tävling
Fysik
Skratt
Samarbete

Snabbförfrågan

Vi hör av oss med mer info så snart vi kan!

  Ni kan även skicka ett mejl till info@activity.se eller ringa till oss på 0775-33 33 00