Vi vågar kalla Jet set go för Sveriges roligaste stadskamp! Här har vi tagit den klassiska femkampen, anpassat och moderniserat den, för att passa in i nutidens stadsmiljö. Kryddat det hela med spännande och roliga stadsuppdrag som utförs mellan stationerna i en fartfylld tävling… Resultatet – succé!

Vi inleder med en introduktion där ni får all information ni behöver och peppas igång av våra eventledare. Gruppen delas sedan upp i lag och briefas med det material som ska användas under aktiviteten. När tävlingen startas och tiden sätts igång så har ni en massa olika roliga uppdrag att välja mellan och utföra runt om i centrala stan. Uppdragen ger olika poäng och alla lösningar dokumenteras. Som grädde på moset finns även ett antal bemannade stationer utplacerade, var och en med spännande lagutmaningar för att samla ännu mer poäng.

Jet Set Go är en helfestlig och teambyggande aktivitet med extra allt, för den större gruppen. Vi avslutar med en prisutdelning där medaljer självklart ingår.

Stadsuppdraget är en gruppaktivitet där ni med olika hjälpmedel ska utföra en modern tävlingsform i stadsmiljö. Många spännande och roliga uppdrag står på schemat. Det hela leds och organiseras av våra professionella eventledare som ser till att engagemanget är på topp och aktiviteten flyter på från start till mål.

Syftet med aktiviteten är att skapa teamkänsla, motivera och stimulera arbetslaget. Ni får här möjligheten att kliva ut ur era ordinarie vardagsroller en stund för att tillsammans tävla under roliga former. Oavsett vilket av våra uppdrag ni väljer får ni här chansen att komma varandra närmre, stärka ert samarbete och garanterat många roliga minnen att prata om efteråt.