Samarbeta med oss

Erbjud era kunder Sveriges roligaste aktiviteter!

Driver ni en konferensanläggning, restaurang, festvåning eller hotell? Ni kanske är ett eventbolag eller bokar arrangemang och resor till företag? Oavsett vad; jobbar ni med kunder som är intresserade av att göra roliga och teambyggande aktiviteter – då vill vi gärna samarbeta med er!

Vi har lång erfarenhet av att arrangera aktiviteter för alla typer av grupper – stora som små. Genom våra aktiviteter skapar vi positiva och minnesvärda upplevelser som ger ett garanterat mervärde till era kunder. Många erbjuder redan idag våra roliga aktiviteter, men vi har plats för fler!

Ett gott samarbete är gynnsamt för båda parter. Ni får en enkel möjlighet att bredda ert serviceerbjudande med hela vårt utbud av välkända och uppskattade aktiviteter, helt utan kostnad eller krav. På alla bokningar erbjuder vi er även en marknadsmässig provision.

Lika viktigt som slutresultatet är att vårt samarbete fungerar enkelt och smidigt hela vägen. Ni lägger er tid och fokus på det ni kan bäst, så tar vi hand om aktiviteten.

Några av de fördelar vi erbjuder er är:

  • Tydliga priser – så att ni snabbt kan lägga in en aktivitet i er offert
  • Flexibla aktiviteter – vi kommer dit kunden håller till och anpassar oss till deras schema och förutsättningar
  • Väldefinierade koncept – så att ni lätt kan förklara aktiviteterna för era kunder
  • Säljstöd – vi har en särskild webbsida för våra samarbetspartners där ni enkelt kan ladda ner pdf:er, bilder och all information ni kan tänkas behöva om våra aktiviteter

Är ni den perfekta restaurangen?

Många av våra kunder bokar sin aktivitet tillsammans med ett middagspaket. Vi har idag bra samarbeten med flera restauranger och festvåningar i främst Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Men vi håller alltid utkik efter nya, grymma restauranger att samarbeta med.

Flera av våra mest populära aktiviteter håller vi i samband med middagen, till exempel Game Show, Mordet, Mingelkampen och Musik Quiz. Då behöver vi kunna sitta avskilt från övriga gäster på restaurangen. I en festvåning, ett eget rum eller en chambre separée. Andra aktiviteter gör kunden innan de kommer till er för att äta sin middag. Den vanligaste gruppstorleken är på mellan 10-35 personer, men vi har även många grupper som är större än så.

Förutom lokalerna så är det viktigt för oss att ni har en vana att servera större grupper, ett tydligt kundfokus och en prisvärd meny. Det senare betyder inte att priset måste vara ’lågt’ – vi vill erbjuda flera prislägen. Men vår utgångspunkt är att kunden alltid ska känna att de har fått ett större värde än vad de betalat för när de köpt en aktivitet eller ett middagspaket hos oss.

Tycker ni att detta låter vettigt och har lokaler som passar för våra aktiviteter och kunder – då ser vi gärna att ni tar kontakt med oss för att prata vidare om ett samarbete!

Kontakta Stefan för mer information!