Topphemliga Ubåts-ritningar är stulna och det är nu ert uppdrag att hitta dem innan de förs ut ur landet. Förbered er på en spännande kamp mot varandra och tiden!

Aktiviteten inleds med en peppande brief av våra instruktörer. Därefter delas gruppen in i lag som utrustas med en Ipad med vår egenutvecklade app med karta, uppdrag, chatt och all info ni behöver. Samarbete, logik och strategi är bara några av de färdigheter ni behöver använda er av för att stå som det vinnande laget. Det gör att City Mission verkligen engagerar alla typer av grupper – och alla i gruppen.

I City Mission gäller det att inom en viss tidsram samla in ledtrådar och utföra diverse uppdrag som i slutänden leder till att de stulna dokumenten återfinns. Ni måste tillsammans klura ut vad ert nästa drag blir och vilken av alla olika vägar som ska väljas samtidigt som ni hela tiden kämpar för att hinna före de andra lagen. Vi avslutar med en prisutdelning. Medaljer ingår självklart. En spännande, rolig och givande aktivitet utlovas!

City Mission är ett av våra Stadsuppdrag – en gruppaktivitet där ni utför en modern tävlingsform i stadsmiljö med spännande och roliga uppdrag på schemat. Det hela leds och organiseras av våra professionella instruktörer som hela tiden ser till att allt flyter på och att ni får en rolig stund tillsammans.

Syftet med aktiviteten är att skapa teamkänsla, motivera och stimulera arbetslaget men framförallt att ha en spännande och rolig stund ihop. Ni får här möjlighet att kliva ut ur era ordinarie vardagsroller för en stund och tillsammans ha vansinnigt roligt samtidigt som det stärker er som grupp och arbetsteam.

Oavsett vilket av våra Stadsuppdrag ni väljer får ni här chansen att komma varandra nära under väldigt roliga former. Samarbetet i gruppen stärks och ni kommer garanterat att ha många roliga minnen att diskutera efteråt.