Poängjakten är den perfekta konferensaktiviteten; flexibel, energigivande och minnesvärd! Här ställs ni inför mängder av kluriga, roliga, utmanande, galna uppdrag – många fler än ni hinner göra. Lägg upp en strategi tillsammans i laget för att samla så många poäng som möjligt – kul får ni på köpet!

Aktiviteten inleds med en introduktion där ni får all information ni behöver och peppas igång av våra eventledare. Gruppen delas upp i lag och briefas med Ipads med vår egenutvecklade app, som varje lag använder under aktiviteten. När tävlingen sätts igång och tiden startar så dyker löpande en massa olika roliga uppdrag upp i appen, många fler än ni kommer hinna utföra. Uppdragen är uppdelade i flera olika kategorier, så ni kan välja de uppdrag som passar bäst för just er grupp – sen är det bara att sätta igång och samla en massa sköna poäng!

Poängjakten är en helfestlig och verkligt teambyggande aktivitet som passar lika bra som ett energiskapande avbrott i konferensen som för att inleda en kick-off eller after work med tävling och skratt. Vi avslutar det hela med en prisutdelning där medaljer till vinnande lag självklart ingår.

Poängjakten är en portabel aktivitet som kan arrangeras där ni vill hålla till. Det kan vara på en konferensanläggning, i era egna lokaler eller kanske innan grillen på sommarfesten?

Stadsuppdraget är en gruppaktivitet där ni med olika hjälpmedel ska utföra en modern tävlingsform i er närmiljön. Många spännande och roliga uppdrag står på schemat. Det hela leds och organiseras av våra professionella eventledare som ser till att engagemanget är på topp och aktiviteten flyter på från start till mål.

Syftet med aktiviteten är att skapa teamkänsla, motivera och stimulera arbetslaget. Ni får här möjligheten att kliva ut ur era ordinarie vardagsroller en stund för att tillsammans tävla under roliga former. Oavsett vilket av våra uppdrag ni väljer får ni här chansen att komma varandra närmre, stärka ert samarbete och garanterat många roliga minnen att prata om efteråt.