En väska, 60 minuter – hinner ni lösa boxens utmaningar innan tiden är ute? BoxBreak är ett roligt och nervpirrande Escape Game där lagens samarbete & kommunikation är avgörande för framgång.

Sverige är under hot! En hackergrupp har kontroll över Riksbanken och hotar att rasera allt förtroende för den svenska kronan – och med det försätta landet i en ekonomisk kris av aldrig tidigare skådat slag. Först Sverige, sen världen. Hoppet står nu till att ni lyckas lösa de kluriga utmaningarna och visa att världen är värd en sista chans.

Aktiviteten inleds med en kort introduktion där ni får all info om hur spelet går till. Sedan startar spelet med ett filmklipp, ett meddelande från hackergruppen, som sätter en grym stämning och defintivt får alla deltagare på helspänn. Därefter startar nedräkningen…

Indelade i lag tävlar ni mot varandra – och mot tiden. Det lag som snabbast löser boxen står som vinnare och dagens stora hjältar. Men alla lag som klarar att lösa utmaningen inom 60 minuter kan känna sig mycket nöjda med sin insats. Alla uppgifter har en logisk lösning och ett sinnrikt system med ledtrådar som presenteras under spelet gör att alla hänger med och är engagerade genom hela spelet.

BoxBreak är perfekt när ni vill göra en nytänkande och riktigt spännande aktivitet som garanterat engagerar hela gruppen. Uppgifterna i boxen är av varierande slag och sätter prov på såväl logisk och kreativ problemlösning som stresstålighet och samarbete – det gör att alla deltagare verkligen får chansen att bidra till laget.

Vårt escape game-koncept är, till skillnad från ett escape room, en helt portabel aktivitet. Vi tar den dit ni vill hålla till – på ert kontor, en konferensanläggning eller en festvåning. Allt som behövs är en lokal där lagen kan sitta eller stå vid varsitt bord. Till skillnad från ett escape room passar BoxBreak utmärkt för grupper i alla storlekar, såväl 10 som 500 deltagare. Vill ni ha ett paket med BoxBreak och en efterföljande middag? Ta då en titt på våra middagspaket här nedanför. Flexibelt, smidigt och fantastiskt roligt!