En ”olycka”, en mörkläggning, en försvunnen agent, ett storslaget projekt – med sikte på världsherravälde. Det är förutsättningarna och utmaningarna du och ditt team ställs inför när kallas in för att… rädda världen, helt ”enkelt”!

Ett mystiskt mail går ut till alla deltagare. Ditt team kopplar upp sig på valfri videomötestjänst och klickar på länken i mailet – därefter sätter en halsbrytande jakt på ledtrådar, sanningar och lösningar igång. Utifrån er digitala sambandscentral har ni tillgång till mängder av dokument, virtuella verktyg och möjlighet att genom VR fritt röra er igenom och utforska hela kontorskomplexet hos det inblandade företaget. Allt medan tiden stressande tickar ned – precis som i ett escape room. Snyggt, smart och klurigt.

Pegasus Project är ett engagerande escape game som genomförs helt och hållet online. Deltagarna sitter vid varsin dator – hemma eller på kontoret spelar ingen roll. Gränssnittet och uppdragen är på engelska.

Pegasus Project är ett spännande och engagerande escape game som genomförs online. Teambuilding, humörhöjare och socialt umgänge på distans – allt i ett. Perfekt för det hemmajobbande företaget/teamet som vill göra något kul tillsammans i pandemitider. Eller varför inte utmana de andra kontoren i Sverige/världen – oavsett om ni jobbar hemma eller på plats?

Allt deltagarna behöver är en dator med webbläsare och en videomötestjänst (t.ex. Zoom, Teams, Meet) där laget loggar in på ett gemensamt möte. Ni behöver inte ladda ner någon app eller liknande – det är bara att öppna mailet ni får, klicka på länken och börja rädda världen!

Är ni intresserade av ett sammansatt upplägg med aktivitetsledare från oss som sätter upp videomöte, hälsar välkommen, finns för support under spelet och presenterar resultatet efteråt? Kontakta oss bara för en offert.