Det spökar i de vindlande gränderna i stadens gamla kvarter. Kvarlevorna efter Flinkensteins käresta har blivit stulna av en mystisk konspiration från ’den andra sidan’. Ert uppdrag är att hitta kistan och återföra ordningen och lugnet i staden så väl som i Flinkensteins brustna hjärta – innan allt är för sent…

Spökuppdraget är en spännande och rolig aktivitet som tar er på ett fantastiskt äventyr genom gränderna i stadens historiska kvarter. Ni delas upp i lag för att tillsammans utforska gömda platser, hitta ledtrådar, lösa uppdrag och slutligen bli det första laget att hitta den försvunna kistan. Till er hjälp får ni allt material som behövs för att klara uppdragen – spelet styrs med en Ipad med vår egenutvecklade och lättanvända app. Den är naturligtvis krypterad och spöksäkrad. Det hela avslutas med en prisutdelning där ära och medaljer delas ut till det vinnande laget.

Historien och uppdragen ni ställs inför är baserade på kvarterens blodiga historia och framträdande invånare från svunna tider. Det finns alltid något att lära av historien!

Stadsuppdraget är en gruppaktivitet där ni med olika hjälpmedel ska utföra en modern tävlingsform i stadsmiljö. Många spännande och roliga uppdrag står på schemat. Det hela leds och organiseras av våra professionella eventledare som ser till att engagemanget är på topp och aktiviteten flyter på från start till mål.

Syftet med aktiviteten är att skapa teamkänsla, motivera och stimulera arbetslaget. Ni får här möjligheten att kliva ut ur era ordinarie vardagsroller en stund för att tillsammans tävla under roliga former. Oavsett vilket av våra uppdrag ni väljer får ni här chansen att komma varandra närmre, stärka ert samarbete och garanterat många roliga minnen att prata om efteråt.