DHL Express – Performance Awards 2017

Vi fick nöjet att hjälpa DHL med ett heldagsevent för 420 personer i den strålande sensommaren. Platsen för detta var Djurönäset med dess vackra omgivningar och natur. 20 lag skulle på förbestämd tid planera, diskutera och leverera filmer som på ett eller annat sätt lyfte fram de ledord som DHL diskuterat tidigare på dagen under konferensen. Tillsammans med en jury från DHL valde vi ut 6 vinnande bidrag som redigerades och fick äran att spelas upp på kvällens galamiddag. Hela festen hade folkparks-tema och arrangemanget blev väldigt lyckat! Vi är stolta och glada över att kunna leverera ännu ett lyckat event till ett otroligt stort och härligt gäng!

Så här tyckte kunden:

”Jag har haft nöjet att samarbeta med Activity i samband med ett större företagsevent med 420 personer. Som en del i mötet genomförde vi aktiviteten ”Filmskaparna”.

Samarbetet har fungerat mycket väl och jag är särskilt imponerad av Activity:s kunskap och erfarenhet som balanserade upp mina önskemål på ett mycket bra sätt. Med deras expertis kunde vi snabbt komma överens om vilken aktivitet som passade min grupp bäst och hur den bäst skulle genomföras med dem förutsättningar vi hade. Jag uppskattar att jag fick utrymme att ha önskemål och skräddarsy aktiviteten, samtidigt som jag nog mest uppskattade att de bromsade mig och lutade sig på sin erfarenhet och kom med förslag och input när jag drog iväg under idéstadiet. Fokus låg hela tiden på slutprodukten och upplevelsen för mina deltagare vilken blev över förväntan på alla sätt och vis. Det har rasat in tack-mail från medarbetare som berättar hur roligt de hade och hur bra de tyckte aktiviteten var. Riktigt kul.

Johannes och Stefan var väldigt trevliga, proffsiga och lätta att ha att göra med. De levererade på tid och var tillgängliga. Aktiviteten som sådan skulle jag säga var extremt prisvärd, framförallt för att den ”räcker länge” i och med att vi skapade något mer än bara en upplevelse. Filmerna kommer våra medarbetare kunna ha glädje av länge.

Jag rekommenderar varmt Activity-gänget och aktiviteten ”Filmskaparna”. Jag är sjuuukt nöjd!

Gabriella Hall, DHL Express”

Läs mer om aktiviteten eller skicka in din förfrågan här!