Teambuilding aktiviteter, viktigt för gruppen!

Teambuilding aktiviteter och övningar är gjorda för att stärka en grupp människor, oftast arbetsgruppen. Målet är att ni ska samarbeta under övningen för att det sociala samspelet ska utvecklas.

Det finns ett stort antal teambuilding aktiviteter ute på marknaden med olika inriktningar. Vi på Activity.se tror att en grupp ska ha riktigt kul för att få en bra sammanhållning. Inget annat stärker en grupp så mycket som ett gott skratt tillsammans. Alla våra teambuilding övningar är utvecklade för just detta ändamål – att stärka er grupp genom att ge er en riktigt roligt rolig stund tillsammans! Vi arrangerar teambuildande aktiviteter i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö och Helsingborg.

Tips på teambuilding aktiviteter

MORDET – En middagsaktivitet där ni genom uppdrag, ledtrådar och samarbete ska lösa en mordgåta. Utmärkt teambuilding övning! Mordet lanseras i Augusti 2015.
Läs mer om hur Mordet kan ta er teambuilding till en helt ny nivå

STADSUPPDRAGET – I olika lag löser ni uppdrag på stan och samlar ledtrådar som slutligen leder er till den gömda väskan.
Läs mer om hur Stadsuppdraget kan svetsa samman er grupp genom teambuilding.

THE COMMERCIAL – Uppdelade i lag tar ni fram en egen reklamfilm som handlar om företaget eller en produkt som ska lanseras. Ni skriver manus, filmar och agerar. Vi redigerar materialet och visar upp resultatet under middagen.
Läs mer om The Commercial som är en av våra mest populära teambuilding övningar.

Klicka här för våra andra teambuilding aktiviteter.

Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss inom 24 tim med information om våra teambuilding aktiviteter.

Vi arrangerar våra teambuilding aktviteter i StockholmGöteborg, Uppsala och Malmö.