Firmafest Malmö

Oavsett om det är dags för företagets årliga firmafest med extra allt eller ett enklare arrangemang för projektgruppen så har vi den perfekta aktiviteten. Låt oss ta hand om underhållningen så att ni kan fokusera på det viktiga – att umgås och ha roligt.

Firmafest Malmö

Ta er från kontoret till restaurangen via ett klurigt Stadsuppdrag. Inled firmafesten med festliga frågor och utmaningar i en Game Show eller med spel & mingel á la Vegas i er egen Casinokväll. Höj stämningen med ett svängigt Musik Quiz eller lös det lika kluriga som festliga Mordet under middagen.

Oavsett om ni har några timmar efter jobbet eller en heldag avsatt för festligheterna så hittar ni den perfekta aktiviteten hos oss. Tider är flexibla och de flesta av våra aktiviteter är mobila, så vi tar dem gärna dit ni håller till – i era egna lokaler, på en festvåning eller al fresco i naturen.

På firmafesten är det naturligtvis viktigt att alla kan slappna av, umgås och ha roligt – även ni som planerat festen. När ni bokar en aktivitet hos oss så tar vi totalansvaret för arrangemanget. Våra eventledare leder er med van hand genom hela aktiviteten, från början till slut.

Hör gärna av dig till oss – så kommer vi tillsammans fram till det perfekta upplägget för er firmafest!

Firmafest i Malmö - eller någon annanstans

Boka en aktivitet till ert befintliga upplägg eller boka ett av våra färdiga paket med en aktivitet och en trevlig middag. Vi erbjuder aktiviteter och arrangerar er firmafest med bas i Stockholm, Göteborg, Malmö samt löpande verksamhet i Uppsala och Helsingborg. Men de flesta aktiviteter vi erbjuder är mobila och flexibla, vi tar dem gärna till er – var som helst i Sverige.

AKTIVITETSGENERATOR

Vill du ha hjälp att välja en aktivitet som passar för just er grupp? Hör av dig till oss eller gör dina val i vår aktivitetsgenerator, för att hitta de aktiviteter som passar era önskemål.
  • INNEHÅLL

SNABBFÖRFRÅGAN

Vi hör av oss så snart vi kan - Ni kan även skicka ett mejl till info@activity.se eller ringa till oss på 0775-33 33 00