Vem vet mest, På spåret, Alla mot Alla… ja, listan kan göras lång. Hur många gånger har du inte suttit hemma i soffan och tänkt att ”det där, det kan minsann jag göra bättre”? Nu har ni äntligen chansen att bevisa det i er egen Game Show!

I Game Show tävlar du och dina kollegor, uppdelade i lag, i en mängd varierande, roliga och spännande utmaningar. Det krävs alltifrån klurighet, allmänbildning och koncentration till fingerfärdighet och precision för att just ert lag ska kamma hem segern. Allt för att alla deltagare verkligen ska få chansen att bidra – och glänsa! Många utmaningar utför ni tillsammans i lagen. Andra utförs ”på scenen” av en representant från varje lag.

Vi riggar upp skärmar, buzzer-knappar, svarstavlor och allt som behövs för de roliga utmaningarna. Gameshow är en portabel aktivitet vi tar dit ni vill vara – på ert kontor, er konferens eller en restaurang/festvåning. Förbered er på en fantastisk kväll med kluriga frågor, utmaningar och skratt. Tävlingsnerver på helspänn och mycket att prata om efter aktiviteten utlovas!

Exempel på grenar:

Knock Out
En fråga, många svar. Här gäller det att ni kommer överens om det smartaste svaret inom laget. Vad tror ni de andra lagen kan? Svarar ni fel – åker ni ut!

Vem där?
I ett stressande tempo får ni ledtrådar i form av bilder, text och musik under stämningsfulla filmklipp.
Vem är den kända personen vi söker?

Duellen
Blixtsnabba reaktioner och fullt fokus krävs i denna nervkittlande utmaning. Hinner ni före er motståndare när rätt färg lyser?