Kick off Göteborg

En kick off i Göteborg är ett perfekt tillfälle för att motivera personalen och få alla att jobba mot samma mål. Vi erbjuder många roliga och teambyggande aktiviteter som bidrar till just detta. Alla våra aktiviteter bygger på samarbete som utvecklar, tävling som engagerar och skratt som förenar.

Kickoff i Göteborg

Med ’kick off’ menas vanligtvis ett företagsevent som markerar starten på ett nytt verksamhetsår, termin eller projekt. Men begreppet används även mer allmänt om diverse företagsrelaterade aktiviteter och festligheter. Inriktningen på en kick off kan variera en hel del; från att tyngdpunkten ligger på utvecklande möten, kreativa workshops och engagerande föreläsningar – till att vara ett rent festarrangemang där syftet främst är att ha kul tillsammans, motivera personalen och stärka gruppens samarbete. Omfattningen på en kick off kan likaså variera stort; från att den vanliga arbetsdagen avslutas någon timme tidigare på kontoret och resten av eftermiddagen och kvällen tillägnas avsparken – till veckolånga resor med konfererande och aktiverande. Oavsett vilket ert syfte är och var ni håller till så har vi aktiviteter som passar. Hör gärna av dig till oss – så kommer vi tillsammans fram till det perfekta upplägget för er kick off i Göteborg!

Tips för en lyckad kick off

  • Börja planeringen med att sätta ett tydligt syfte för kick-offen. Välj ut och sätt ihop de olika delarna i programmet med detta mål i sikte.
  • Variera stillasittande och lyssnande med rörelse och skapande för att hålla koncentration och motivation på topp. Att aktivera deltagarna är extra viktigt om kick-offen håller på under en hel eller flera dagar.
Boka en aktivitet till ert befintliga upplägg eller boka ett av våra färdiga paket med en aktivitet och en trevlig middag. Vi erbjuder aktiviteter och arrangerar er kick off med bas i Stockholm, Göteborg, Malmö samt löpande verksamhet i Uppsala och Helsingborg. Men de flesta aktiviteter vi erbjuder är mobila och flexibla, vi tar dem gärna till er kick off – var som helst i Sverige.

AKTIVITETSGENERATOR

Vill du ha hjälp att välja en aktivitet som passar för just er grupp? Hör av dig till oss eller gör dina val i vår aktivitetsgenerator, för att hitta de aktiviteter som passar era önskemål.
  • INNEHÅLL

SNABBFÖRFRÅGAN

Vi hör av oss så snart vi kan - Ni kan även skicka ett mejl till info@activity.se eller ringa till oss på 0775-33 33 00