Tack för din förfrågan!

Tack för din förfrågan!

Vi hör av oss till dig med mer info så snart vi kan. Under kontorstid på vardagar har du vanligtvis ett svar från oss inom någon timme.

Brådskar det eller har du många frågor så är du naturligtvis varmt välkommen att slå oss en signal på 0775-33 33 00.
Växeln är öppen 9-17 på vardagar.

Har du inte fått något svar från oss inom ett vardagsdygn?
I så fall är det något som gått fel – någonstans längs vägen!
Ta en titt i din skräppost-mapp, skicka ett mejl direkt till info@activity.se eller ring oss på 0775-33 33 00.

Sagt av tidigare kunder

“ Vi är så otroligt nöjda med eventet och hela kvällen i fredags! Stort tack för en fantastiskt rolig aktivitet, jag har bara fått positiv feedback. Filmerna blev bättre än vi någonsin kunnat tänka oss. Hoppas vi får nöjet att boka event via er igen! ”
Trustly

” Tusen tack för den lyckade casinokvällen! Folk var mycket nöjda och vi hade så trevligt. ”
DICE / Electronic Arts

“ Ni var väldigt trevliga, proffsiga och lätta att ha att göra med. Aktiviteten skulle jag säga var extremt prisvärd, framför allt för att den “räcker länge” i och med att vi skapade något mer än bara en upplevelse. Filmerna kommer våra anställda kunna ha glädje av länge. Jag rekommenderar varmt Activity-gänget och aktiviteten ‘Filmskaparna’. Vi är sjuuukt nöjda! ”
DHL Express

” Vill bara tacka er så mycket för en fantastiskt rolig eftermiddag med City Mission igår – alla jag har pratat med var jättenöjda! 🙂 ”
Nordson

” Tack så mycket! Det var verkligen en uppskattad aktivitet! Det bästa vi gjort hittills var det någon som sa 🙂 Vi har precis tittat på filmerna igen till vårt fredagsfika, så kontoret har fyllts av skratt igen. Trevlig helg! ”
Nobia

” Stort tack! Det var ett synnerligen roligt event för vår ledningsgrupp. Skratt förlänger livet, vi kommer nog bli 110 år nu. ”
Sverigeflyg

” Förra veckans Musik Quiz ute på Vår Gård var en stor succé! Slutkunden var mycket nöjda och de hade mycket trevligt med sång och dans. Hälsa trubaduren från mig ännu en gång och vi hörs snart igen med nya uppdrag. ”
American Express Business Travel, slutkund: Merck & Co

” Vill bara tacka för en grym aktivitet i fredags! Alla var supernöjda och tyckte det var hur kul som helst. Kändes väldigt bra uppstyrt! Så stort tack till dig och dina kollegor. Hoppas vi inte var allt för jobbiga 🙂 ”
B2B IT-partner

” Dom hade enormt kul! Det var en mycket uppskattad aktivitet och så roligt att få se dom lösa de olika uppdragen. Vill också att du hälsar till killarna som var med och gjorde detta till en sådan positiv upplevelse! Jag ser fram emot nästa gång jag får återkomma med en ny grupp! ”
Jedevin Musik & Event, slutkund: ICA Gruppen