Teambuilding Göteborg

Utveckla er samarbetsförmåga och stärk er gemenskap med en teambyggande aktivitet i Göteborg. Våra aktivitetskoncept erbjuder en modern teambuilding med utmaningar där såväl samarbete som problemlösning sätts på prov. Allt medan ni har riktigt roligt tillsammans!

Teambuilding i Göteborg

Teambuilding är ett samlingsbegrepp för olika upplevelsebaserade metoder och aktiviteter som syftar till att stärka kommunikation, motivation, trivsel och samarbete i ett arbetslag eller annan typ av grupp. En välfungerande företagskultur med människor som trivs med att jobba ihop är starkt bidragande till ett företags framgång. Och teambuilding är ett bra verktyg för att bygga en sådan kultur. Bra teambuilding bidrar exempelvis till:
  • Välmående och engagerad personal
  • Ökad produktivitet och kvalitet i arbetet
  • Behålla kompetent personal i företaget
  • Få alla att jobba mot samma mål

Varför välja Activity?

Alla våra aktiviteter bygger på tre grundpelare som är avgörande för en framgångsrik teambuilding; samarbete som utvecklar, skratt som förenar och tävling som engagerar.

Samarbete där alla bidrar

En viktig del för att utveckla samarbetet i en grupp är att synliggöra deltagarnas olika styrkor. Våra aktiviteter är utformade för att passa alla grupper – och alla i gruppen. Ni kommer att ställas inför utmaningar där olika förmågor och kompetenser premieras. Allt för att alla deltagare ska ha chansen att bidra – och att glänsa.

En rolig aktivitet ger mer

Att ni kommer ha en riktigt rolig stund tillsammans, oavsett vilken aktivitet ni väljer, är inte bara en bonus. Att ha kul ger massor av energi och är ett av de mest effektiva sätten att stärka gemenskapen och lära känna varandra bättre – oavsett om deltagarna inte känner varandra sedan innan eller har jobbat tillsammans i många år. Ett gott skratt värmer hjärtat och stärker relationer, bortom det strikt professionella.

Engagerande teambuilding

Att tävling engagerar visste redan de gamla grekerna, Platon ska ha varit en riktigt dålig förlorare. Oavsett om det är segerns sötma eller förlustens beska som är den huvudsakliga drivkraften så är en sak säker; tävling engagerar och motiverar. Även hos dem som inte anser sig ha en typisk ”vinnarskalle”. Det tar vi till vara på i våra aktiviteter som alla innehåller någon form av tävlingsmoment.

AKTIVITETSGENERATOR

Vill du ha hjälp att välja en aktivitet som passar för just er grupp? Hör av dig till oss eller gör dina val i vår aktivitetsgenerator, för att hitta de aktiviteter som passar era önskemål.
  • INNEHÅLL

SNABBFÖRFRÅGAN

Vi hör av oss så snart vi kan - Ni kan även skicka ett mejl till info@activity.se eller ringa till oss på 0775-33 33 00