Escape Game Helsingborg

Vad är ett Escape Game?

Ett Escape Game är en gruppaktivitet där ni i Helsingborg ställs inför engagerande problemlösning under tidspress. Inte alls olikt situationer som kan uppstå på många arbetsplatser, även om ett escape game bygger på ett mer fantasifullt och extremt scenario. Att hjälpas åt och samarbeta inom laget är A och O för att lyckas. Uppgifterna och klurigheterna i ett escape game är av olika slag – vissa problem kräver rent logiskt tänkande, andra kräver kreativitet och förmåga att se problem ur andra vinklar än den som kan tyckas självklar medan vissa problem mest kräver tålamod och noggrannhet. Det finns uppgifter som passar alla deltagare!

Varför boka ett Escape Game i Helsingborg?

Kommunikation, delegering och samarbete är viktiga egenskaper som kommer att premieras och sättas på prov under aktiviteten. Ett escape game är – förutom ett väldigt roligt och engagerande avbrott i konferensen eller vardagen – också en givande aktivitet för att utveckla samarbete och gruppdynamik inom ert företag eller arbetslag. Den mest kända varianten av escape game är de escape rooms som vuxit upp som maskrosor ur asfalten över hela Europa och USA under de senaste åren. Medan ett escape room är anpassat för små grupper på 3-5 personer så är vårt escape game BoxBreak utvecklat för grupper på allt ifrån 10 upp till 1000 personer.

Fördelar med vårt escape game – BoxBreak – jämfört med ett escape room:

  • BoxBreak passar för såväl små som (väldigt) stora grupper. Hela gruppen tävlar samtidigt, inga väntetider på lediga rum.
  • BoxBreak arrangeras där ni vill hålla till – t.ex. i era egna lokaler, på en konferensanläggning eller en restaurang/festvåning.
  • I BoxBreak tävlar ni både mot de andra lagen och mot tiden. Det snabbaste laget är dagens stora vinnare, men alla lag som klarar uppgiften inom 60 minuter är också vinnare.
  • Efter BoxBreak har hela gruppen en gemensam upplevelse att prata om under middagen eller på jobbet. Aktiviteten utgör även ett bra underlag för vidare diskussioner om hur lagens samarbete och kommunikation fungerade, vad stressen gjorde med gruppdynamiken och så vidare.

AKTIVITETSGENERATOR

Vill du ha hjälp att välja en aktivitet som passar för just er grupp? Hör av dig till oss eller gör dina val i vår aktivitetsgenerator, för att hitta de aktiviteter som passar era önskemål.
  • INNEHÅLL

SNABBFÖRFRÅGAN

Vi hör av oss så snart vi kan - Ni kan även skicka ett mejl till info@activity.se eller ringa till oss på 0775-33 33 00