Escape Room Stockholm

Vad är ett Escape Room?

Ett escape room går vanligtvis ut på att en grupp om ca 3-5 personer blir ”inlåsta” i ett rum som de har 60 minuter på sig att ta sig ut ur. Ta sig ut gör gruppen genom att lösa olika problem och uppgifter som finns i rummet. Egenskaper som logik, kreativitet och tålamod kommer till användning för att lyckas. Inspirationen till dessa escape games kommer ursprungligen från tv- och datorspelsvärlden där point&click-äventyr växte fram som en egen genre under 1990-talet. Efter att escape rooms lanserats i Asien för drygt 10 år sedan har intresset och populariteten i USA och Europa exploderat under de senaste åren.

Passar Escape Room för stora grupper?

Ett escape room är en engagerande, stressande och riktigt rolig utmaning för ett litet arbetslag eller kompisgäng. Aktiviteten är dock inte anpassad för lite större grupper då de flesta escape room-anläggningar erbjuder 1-3 olika rum för 3-5 personer åt gången i sina lokaler. Det betyder att maximalt 5-15 personer kan vara aktiva på en och samma gång. Vårt escape game BoxBreak erbjuder samma typ av utmaningar och känsla som ett escape room, men i ett flyttbart och flexibelt upplägg. Istället för att vara begränsade till ett mindre antal fysiska rum så tar vi aktiviteten till er i Stockholm där ni vill hålla till. Det kan vara i era egna lokaler, på en konferensanläggning eller en restaurang/festvåning. Det enda som krävs av lokalen är att ni kan samlas runt bord indelade i ett passande antal lag.

Fördelar med vårt escape game – BoxBreak – jämfört med ett escape room:

  • BoxBreak passar för såväl små som (väldigt) stora grupper. Hela gruppen tävlar samtidigt, inga väntetider på lediga rum.
  • BoxBreak arrangeras där ni vill hålla till – t.ex. i era egna lokaler, på en konferensanläggning eller en restaurang/festvåning.
  • I BoxBreak tävlar ni både mot de andra lagen och mot tiden. Det snabbaste laget är dagens stora vinnare, men alla lag som klarar uppgiften inom 60 minuter är också vinnare.
  • Efter BoxBreak har hela gruppen en gemensam upplevelse att prata om under middagen eller på jobbet. Aktiviteten utgör även ett bra underlag för vidare diskussioner om hur lagens samarbete och kommunikation fungerade, vad stressen gjorde med gruppdynamiken och så vidare.

AKTIVITETSGENERATOR

Vill du ha hjälp att välja en aktivitet som passar för just er grupp? Hör av dig till oss eller gör dina val i vår aktivitetsgenerator, för att hitta de aktiviteter som passar era önskemål.
  • INNEHÅLL

SNABBFÖRFRÅGAN

Vi hör av oss så snart vi kan - Ni kan även skicka ett mejl till info@activity.se eller ringa till oss på 0775-33 33 00