Konferensaktiviteter Stockholm

En konferens i Stockholm är ett perfekt tillfälle för att motivera personalen och få alla att jobba mot samma mål. Vi erbjuder många roliga och teambyggande aktiviteter som bidrar till just detta. Alla våra aktiviteter bygger på samarbete som utvecklar, tävling som engagerar och skratt som förenar.

Konferensaktivitet i Stockholm

En konferens kan omfatta några intensiva timmar en eftermiddag eller flera långa dagar med föreläsningar, diskussioner och workshops. Oavsett vilket så är en rolig och engagerande aktivitet ett givet inslag i schemat. Aktiviteten kan vara något som helt bryter av mot konferensens tema och ger deltagarna utrymme att hämta energi genom att tänka på något helt annat. Eller så väljer ni en aktivitet där ni kan knyta an till konferensen tema och ytterligare förstärka dess budskap. En konferensaktivitet fungerar perfekt som ett komplement till övriga punkter på schemat och passar lika bra som en energigivande paus som en rolig avslutning på dagen. Vilken aktivitet som passar bäst på just er konferens beror förstås på vad ni vill få ut av den. Hör gärna av dig till oss – så kommer vi tillsammans fram till det perfekta upplägget för er konferens!

Vilken konferensaktivitet passar er?

Ni kan inte välja fel – alla aktiviteter vi erbjuder passar bra till en konferens. Men några aktiviteter passar lite extra bra som just konferensaktivitet.

FILMSKAPARNA
Tema osv. Ha roligt, konferensens budskap i filmerna
Läs mer om Filmskaparna

AKTIVITETSGENERATOR

Vill du ha hjälp att välja en aktivitet som passar för just er grupp? Hör av dig till oss eller gör dina val i vår aktivitetsgenerator, för att hitta de aktiviteter som passar era önskemål.
  • INNEHÅLL

SNABBFÖRFRÅGAN

Vi hör av oss så snart vi kan - Ni kan även skicka ett mejl till info@activity.se eller ringa till oss på 0775-33 33 00