Sommaren står i full blom och och hösten känns ännu avlägsen. Men snart  är den på intågande. Gör som vi – se till att få en grymt bra start med en rolig aktivitet! Vi vågar utlova många skratt och goda chanser att svetsa samman kollegorna ordentligt inför en produktiv höst. Vem är mest tävlingsinriktad? Vem är mest kreativ? Och vem är mest sugen på äventyr? Bara ni sätter gränserna!

Vågar ni ta er an Spökuppdraget? Då gäller det att med kartan i högsta hugg lösa uppdrag och hitta nya ledtrådar som tar er på ett spännande äventyr i stans gamla gränder… Eller har ni kanske alltid drömt om att få spela in er alldeles egna reklamfilm? I Filmskaparna får ni chansen att göra just det! Och vi hjälper er självklart att redigera den som riktiga proffs. Vi ger er all utrustning ni behöver, det enda som sätter gränserna är er kreativitet och förmåga att samarbeta.

Oavsett vilken aktivitet ni väljer så garanterar vi en fantastiskt rolig och givande dag. Ni kommer med all säkerhet att lära känna varandra bättre och få bättre sammanhållning i gruppen. Ta chansen och våga utmana er själva! Välkomna med er förfrågan.

FILMSKAPARNA

Filmskaparna - Kreativ konferensaktivitet med samarbete och skratt i Stockholm, Göteborg och Malmö

Här har ni chansen och skapa en egen, helt unik reklamfilm för just er produkt eller ert företag! Släpp loss kreativiteten och unna er en riktigt rolig aktivitet som alla kan vara med på!

SPÖKUPPDRAGET

Spökuppdraget - Spännande och klurig aktivitet för kick-off i Stockholm

Det spökar i stans gamla kvarter! En kista med skelett har blivit stulen och det är ert uppdrag att återfinna den igen. Hitta ledtrådar, lös uppdrag och bli det första laget att hitta kistan!